قبل اى كلام ممكن يتقال
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
دى اول مشاركه ليا معاكم وزى العنوان ما بيتكلم كده بالظبط
انا عندى ليكم النهارده كريم كرامل بس ايه هتاكلوا اييكم كلها وراه مش بس صوابعكم
بصى يا كتكوته انت وهيه
الكراميل : انا بحط زى اى شربات واسيبه يحمر شويه بس اوعى يغمق علشان ميمررش وتحطى فى قعر القوالب اللى عندك وعلى الاجناب
وبعدين الكريمه:
تجيبى لتر حليب وعليه 7 بيضات وطبعا فانيليا ورشة قرفه صغننه ونقطة لون برتقال وسكر وتضربيهم ف الخلاط وبعدين تصبيه ف القوالب على الكراميل
وتجيبى صنية فرن وتحطى لحد نصها ميه ومتنسيش تحطى قشر لمون ومعلقت خل ف الصنيه علشان متسودش منك وتحتاسى بعد كده
وبعدين ترصى القوالب ف الصينيه وتسيبيهم على النار يغلوا لمدة 10 دقايق او 15 دقيقه وتكونى مسخنه الفرن عندك على درجة 180 وبعدين تحطى الصينيه وتابعى لحد لونه ما يحمر وتختبري سواه بسكينه زى الكيك بالظبط (تغوسى السكينه فى قلبه لو نطلعت نضيفه يبقه استوى لو طلع فيها كريمه يبقا لسه شويه)
وبعد ما يستوى تستنى عليه لما يهدى وبعدين دخلية الثلاجه علشان يتقدم ساقع وقبل ما تقلبى القالب ممكن تحطيه فى حمام ميه دافى شويه علشان الاجناب تسيب
وبالف هنا
اه
للتزيين صباع موز وقطعيه دواير ورسيه حوالين الكراميل على حرف الطبق
بليز لو عجبكم دعوه حلوه كده ليا ولابنى
وياريت متنسوش التقيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
دى اول مشاركه ليا معاكم وزى العنوان ما بيتكلم كده بالظبط
انا عندى ليكم النهارده كريم كرامل بس ايه هتاكلوا اييكم كلها وراه مش بس صوابعكم
بصى يا كتكوته انت وهيه
الكراميل : انا بحط زى اى شربات واسيبه يحمر شويه بس اوعى يغمق علشان ميمررش وتحطى فى قعر القوالب اللى عندك وعلى الاجناب
وبعدين الكريمه:
تجيبى لتر حليب وعليه 7 بيضات وطبعا فانيليا ورشة قرفه صغننه ونقطة لون برتقال وسكر وتضربيهم ف الخلاط وبعدين تصبيه ف القوالب على الكراميل
وتجيبى صنية فرن وتحطى لحد نصها ميه ومتنسيش تحطى قشر لمون ومعلقت خل ف الصنيه علشان متسودش منك وتحتاسى بعد كده
وبعدين ترصى القوالب ف الصينيه وتسيبيهم على النار يغلوا لمدة 10 دقايق او 15 دقيقه وتكونى مسخنه الفرن عندك على درجة 180 وبعدين تحطى الصينيه وتابعى لحد لونه ما يحمر وتختبري سواه بسكينه زى الكيك بالظبط (تغوسى السكينه فى قلبه لو نطلعت نضيفه يبقه استوى لو طلع فيها كريمه يبقا لسه شويه)
وبعد ما يستوى تستنى عليه لما يهدى وبعدين دخلية الثلاجه علشان يتقدم ساقع وقبل ما تقلبى القالب ممكن تحطيه فى حمام ميه دافى شويه علشان الاجناب تسيب
وبالف هنا
اه
للتزيين صباع موز وقطعيه دواير ورسيه حوالين الكراميل على حرف الطبق
بليز لو عجبكم دعوه حلوه كده ليا ولابنى
وياريت متنسوش التقيم
الأحد أكتوبر 07, 2012 7:52 am من طرف lovers4ever
» التلقيح الصناعي
الأحد أكتوبر 07, 2012 7:50 am من طرف lovers4ever
» وصفه خبيرة التجميل شذى هريدى للبشرة ترطيب وتغذيه لوجهك الباهت
الأربعاء سبتمبر 26, 2012 8:35 pm من طرف شذى مدير المنتدى
» الكيراتين سؤال وجواب موضوع مهم جدااااااااا
الأربعاء سبتمبر 26, 2012 5:40 pm من طرف موكا حبيبى
» الموسوعه الشامله وفتاوى الطلاق والحلفان بالتحريم
السبت سبتمبر 22, 2012 8:22 pm من طرف شذى مدير المنتدى
» التعليم المفتوح جامعه سوهاج وشروط الالتحاق به
السبت سبتمبر 22, 2012 8:14 pm من طرف شذى مدير المنتدى
» احدث انواع الصبغات عالشعر بالصور الكتيييييييييييير
الخميس سبتمبر 20, 2012 7:37 pm من طرف موكا حبيبى
» كيراتين كيور بماء الذهب والشوكليت
الأربعاء سبتمبر 19, 2012 7:46 pm من طرف شذى مدير المنتدى
» [color=darkred]مش بس مزيل عرق لا وكمان بيفتح وينعم[/color]
الأربعاء سبتمبر 19, 2012 7:26 pm من طرف موكا حبيبى